Električno kolo ApesCity 28 Mestno kolo

Električno kolo ApesCity 28 Mestno kolo

ApesCity 28 mestno kolo druge generacije, ki vas bo varno ter z lahkoto peljal po vaših poteh v službo in nakupih. Kolo je zaradi prometne gneče v urbanih središčih in pomanjkanja parkirišč primerno transportno sredstvo, ki ne onesnažuje okolja in ima pozitivne učinke za vaše zdravje. Ima vse, kar potrebujete za varno in udobno vožnjo. “Easy-Entry” okvir omogoča uravnotežena geometrija in spuščeno težišče za lažji in pomirjujoč občutek vožnje ter odlično vodljivost pri nizkih hitrostih. Nova verzija  je opremljena z centralnim motorjem in hidravličnimi disk zavorami.

Prestavni sklop: Model 2023 ima zadnji menjalnik ShimanoAltus z 9 prestavnim razmerjem, kar pomeni ena prestava več kot na modelu 2022, tako, da bo v novimi kolesom Apes vožnja v klanec še nekoliko lažja.  

Pogon in energija

Pogon je izboljšan z dvojno sklopko, kar pomeni večja učinkovitost delovanja in izboljšanje udobja prestavljanja. Sredinski električni motor Econo deluje na principu senzorja navora, kar pomeni, da motor zaznava moč s katero pritiskate na pedala in vam glede na izbrano stopnjo pomoči s sorazmerno enako močjo pomaga. Odlično delovanje tako po ravnini kakor tudi v hrib zahvaljujoč 80 Nm navora. Kolo je opremljeno z baterijo Econo, ki je plod našega razvoja in je proizvedena v našem centru. Je enostavna za rokovanje. Kapaciteto baterije lahko izberete sami.

Varnost

Kolo Apes EEC5 je opremljeno z zanesljivimi hidravličnimi disk zavorami TEKTRO, ki omogočajo varno in hitro zaviranje in ustavljanje. Prenesejo velike sile in delujejo v vsakem vremenu enako. Bodi viden in povečajte svojo varnost in čas na kolesu z Sprednjo in zadnjo led lučjo.

Praktičnost

Kolo je opremljeno s nosilcem za krmilo nastavljivim po višini in tudi po naklonu, tako da lahko prilagodite svojim potrebam in se na kolu počutite čim bolje. Ima blatnike, ki vas v slabem vremenu varujejo pred vodo in umazanijo. Zaradi njih ostanemo suhi in čisti ne glede na teren. Na prtljažnik boste lahko namestili prtljago in dnevne nakupe. Kolo ima tudi močno oporo kolesa. 

 

 

Okvir

Alu 6061

Vilica

Vilica SR Suntour 28” HLO, 63 mm

Zadnji amortizer

Velikost koles

28”

Število prestav

9 Prestav

Sprednja prestavna ročica

Zadnja prestavna ročica

LTwoo A5 9p

Sprednji menjalnik

Zadnji menjalnik

ShimanoAltus M-370 9p

Gonilka z verižniki

Lasco 38T, 170 mm

Sprednja zavora

Tektro HD-M275 Hydraulic Disk brake

Zadnja zavora

Tektro HD-M275 Hydraulic Disk brake

Sprednji zavorni disk

160 mm

Zadnji zavorni disk

160 mm

Plašči

28 x 2.0

Obroči

Aluminijasti dvostenski

Sprednje pesto

Zadnje pesto

Zadnji verižniki

LTwoo A5 11-36T 9p

Krmilo

ZOOM 620 mm

Nosilec krmila

ZOOM 110 mm, nastavljiv

Sedežna opora

ZOOM 350 mm

Sedež

TTZ002X

Pedala

FP-803

Sprednja luč

DA

Zadnja luč

DA

Motor

Centralni motor Tongsheng TSDZ2, 250 W, 36 V,  80 Nm

Zaslon

VLCD 5

Baterija

EconoDolphin 515/630 Wh

Nosilnost

130 Kg

Domet

Do 170 km

Polnilec

Econo 2A/4A 3 Pin

Teža

24kg

Scroll to Top
Call Now Button