Zložljivo e-kolo ECONO Navis S9

Postal bo vaš ne pogrešljiv spremljevalec na navtični potovanjih, na campiranju ali če se boste v mesto pripeljali z avtomobilom in nadaljevali pot na kolesu. Z njim bodo vaša potovanja dobila novo razsežnost in še tako oddaljeni cilji in poti bodo za vas postali lahko dosegljivi. Kolo Econo Navis odlikuje lahko aluminijasto ohišje. Baterija z dometom do 45 km pri nastavitvi pomoči na Eco. Baterija je vgrajena v okvir. Polnite preko običajne hišne električne vtičnice in traja do 5h, odvisno od njene izpraznjenosti. Baterijo s ključem odklenete in jo lahko tako ločite od kolesa. Polnite jo lahko na kolesu ali sneto kjer koli želite.


Včasih so najbolj preproste rešitve najboljše. Prečna odprtina »Easy entry« je elegantna, toga in močna. Omogoča tudi enostavno vstopanje in izstopanje s kolesa ima pa tudi pomično kolo pri sprednjem zobniku, ki omogoča enostavno premikanje ko je kolo zloženo. Nosilec za krmilo zagotavlja natančno in varno krmiljenje. Hitre nastavitve sedeža in krmila omogočajo, da eno kolo ustreza številnim kolesarjem. Morda ne bo prišlo do revolucije v mestnem prometu, vendar radi mislimo, da je to del rešitve.


Potovanje po mestu lahko bolj užitek kot opravilo. Pametna, kompaktna oblika in motor nameščen v zadnjem kolesu s tremi stopnjami pomoči in 6-stopenjski zadnji menjalnik Schimano omogočajo gibko gibanje v prometu. Na kolesu je stojalo za enostavno parkiranje, blatniki, ki vam pomagajo ostati suhi, in razsvetljava, da boste lahko vidni in videli. Zmogljive disk zavore zagotavljajo, da ste varni v vseh vremenskih razmerah. Teža kolesa z vso opremo in nameščeno baterijo znaša 19,8kg.

Okvir

Magnezij okvir iz zlitine

Vilica

Magnezij okvir iz zlitine

Velikost koles

20 colska kolesa

Zavorni sistem

Sprednja in zadnja zavora disk

Višina sedeža

800-860 prilagoditev

Sestavljena velikost

810×650×600mm

Razstavljena velikost

1520×570×1050mm

Maksimalna hitrost

25km/h

Največji naklon vožnje

<15°

Teža  baterije

1.8 kg

Prikazovalna enota

Stanje baterije: Da, Hitrost: Da, Skupni kilometri: Da, Stopnje pomoči: 3 stopnje

Luči

Sprednja LED luč

Motor

36V/ 250W, 10.8 Nm, IPX4

Način vožnje

EPEC

Baterija

Integrirana/zaklenjena/snemljiva, 36V / 7,8Ah (18650 baterija), LG Li-ion baterija

Nosilnost

110 kg

Domet

45 km

Čas polnjenja

3-5 ure

Teža

19.6 kg (brez baterije)

Scroll to Top
Call Now Button